H Εταιρεία

H εταιρεία ΜΕΤΑΛΟΡ ΑΒΕΕ, κατέχει ηγετικό ρόλο στον χώρο κατασκευής _Metalorειδών κιγκαλερίας για περισσότερα από 40 χρόνια. 

Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρείας μας βρίσκονται στον Ασπρόπυργο, μόλις 15 km από το κέντρο της Αθήνας.

Το κύριο αντικείμενο της δραστηριότητάς μας αφορά στον σχεδιασμό και την κατασκευή λειτουργικών προϊόντων απο ορείχαλκο και ανοξείδωτο ατσάλι όπως:

  • * μεντεσέδες και ασφάλειες για πόρτες, παράθυρα και έπιπλα,
  • * μεγάλη ποικιλία απο σύρτες για κάθε χρήση,
  • * κλειδαριές,
  • * στόπ θυρών μαγνητικά ή με λάστιχο για δάπεδα ή τοίχους,
  • * στηρίγματα ραφιών,
  • * στηρίγματα κουπαστής, κλπ.

Σημείο αναφοράς για κάθε υλικό που σχεδιάζουμε αποτελεί η ασφάλεια, η λειτουργικότητα, και η αντοχή στον χρόνο. Η πολύχρονη εμπειρία μας στον χώρο και το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας στον μηχανολογικό τομέα και στον τομέα του βιομηχανικού σχεδιασμού αναλαμβάνει να συνδιάσει όλα τα δεδομένα και ζητούμεντα του πελάτη, στοχεύοντας στην παραγωγή ενός άρτιου προϊόντος με βέλτιστο κόστος.

Η μακρόχρονη παρουσία μας στον χώρο της κιγκαλερίας και των ειδικών κατασκευών έχουν δημιουργίσει την απαραίτητη υποδομή για την γρήγορη υλοποίηση εξαιρετικά εύχρηστων και ανθεκτικών προϊόντων με υψηλή αισθητική σχεδιασμού και τέλειο φινίρισμα. Αυτά είναι τα στοιχεία εκείνα που κάνουν τα προιόντα μας πολύτιμα.

Με σεβασμό στο περιβάλον και συμβάλοντας για την προστασία του, εκμεταλευόμαστε όλες τις διαθέσιμες δυνατότητες ανακύκλωσης των μετάλλων.

Αποτέλεσμα της προσπάθειας αυτής είναι ότι η επιλογή των υλικών μας κρίνεται πλέον απαραίτητη εκεί όπου πέρα από και την χρηστικότητα και την αισθητική, ο τομέας της ασφάλειας έχει κυρίαρχο ρόλο.

METALOR ABEE

Μελέτη & Κατασκευή
Ειδών Κιγκαλερίας
Ασπρόπυργος Αττικής

Tηλ.: 210 5599690-1

Fax: 210 5599953